De conversatieles is voor diegenen die de Nederlandse taal beter willen leren spreken. De conversatielessen vinden plaats op verschillende locaties en worden gegeven in groepsverband.

De conversatieles vindt één keer per week plaats en duurt anderhalf uur. Onder leiding van een vrijwillige docent wordt er veel gesproken en gewerkt aan eenvoudige lees- en schrijfoefeningen. Er wordt in kleine groepjes gewerkt, zodat er voor iedereen voldoende tijd is om te praten. De vrijwillige docent zorgt ervoor dat er iedere week een nieuw en vooral leuk onderwerp is om over te praten. Want, het doel is niet alleen om beter de Nederlandse taal te leren, maar vooral om plezier te krijgen in het spreken ervan!

Docent conversatieles worden?

Wilt u vrijwillige docent conversatieles worden? Kijkt u dan in onze vacaturebank op onze website of er een functie beschikbaar is. U kunt zich ook aanmelden voor deze vrijwillige functie via dit aanmeldformulier. Zodra er een vacature openstaat voor docent conversatieles, nemen wij contact met u op.

HEEFT U EEN VRAAG DAN KUNT U ONS BEREIKEN OP TAALHUIS@VRIJWILLIGERSPUNT.COM of 0229 - 216499